Coaching

Sidder du fast?

Hver dag siger du måske til dig selv – nu skal jeg gøre noget ved det – og intet sker. Der kører en indre dialog, som udmatter dig. Du opnår ikke de ændringer eller resultater, som du ønsker. Du drømmer om et bedre liv, en anden måde at være til på, et andet job, et bedre forhold til din partner, eller hvad det kan være for dig. Af en eller grund har du har svært ved at tage det første skridt i den rigtige retning.

I et coachingforløb får du stillet de spørgsmål, som kan give dig indsigt i, hvad der dybest set stopper dig, og du genvinder modet til at handle. Du får nogle værktøjer, så du kan bevare dit fokus.

Hvad er det, som du virkelig ønsker dig?

Det er altid dig, som definerer dine mål for hver samtale. Jeg støtter dig kun i at blive klar i din formulering af de mål, som du brænder for og til at sætte handling bag.

Rum til fordybelse

COACHING er ikke terapi. Det er  et rum til fordybelse i din travle hverdag. Her får du øjnene op for de mønstre og overbevisninger, som ikke længere støtter dig, så du bliver i stand til at bryde dem og straks tage det første skridt mod dit mål.

Pris:

600 kr. pr. time

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar