Indre ro

Fra stress til indre ro

I forbindelse med stress kan det være, at du føler en anspændthed eller en følelse af rastløshed og uro i kroppen. Den producerer meget mere kortisol og adrenalin end den rent faktisk har brug for, og dit autonome nervesystem kommer ud af balance. Lige meget hvad du gør, og hvor meget styr du ellers har på dit liv, kan din krop ikke falde til ro.

Øvelse

Med en enkelt åndedrætsøvelse, som du kan øve dig i ca. 2 gange om dagen i 5 min, afbalancerer du dit autonome nervesystem. Bare efter nogle få gange vil mange opleve, at roen fylder deres krop.

Der er blevet forsket meget i  forskellige metoder og meditationer. Kendetegnet ved netop denne hjerteøvelse er, at det ikke kræver lang tid at komme i balance, og at det er målbart.  Jeg  kan måle din hjerterytmevariabilitet, som er et spejl på dit autonome nervesystem, og straks se den gavnlige effekt af øvelsen. Se www.heartmath.org for mere information om forskningen bag denne øvelse.

3 gange

Jeg anbefaler, at du kommer her hos mig i alt 3 gange, for at vi sammen kan finde frem til, hvordan du kan arbejde med øvelsen, så den bedst muligt dækker netop dine behov.

Andre metoder

Meditation, mindfulness, kropsscanning, fantasirejser etc. Der er mange måder at finde den indre ro på. Hjerteøvelsen er en enkel og effektiv måde at få det autonome nervesystem i balance, men det kan også være gavnligt at kombinere den med andre metoder. 

Åbne aftner

Du er velkommen til at komme til mine åbne aftner ca. 1 gang om måneden, hvor jeg inviterer alle, som arbejder med denne teknik, til at øve sig sammen. Vi udveksler erfaringer, og jeg giver feedback.  Det giver fokus og vedholdenhed.

Pris:

600 kr. pr. time

150 kr. for en “åben aften”